MTB Team

In memoriam voor Jerome...

Deze zomer nog maar kreeg Jerome -de Smalle-  zeer slecht nieuws te horen na het onderzoek naar de oorzaak van zijn toenemende vermoeidheid. De verschrikkelijke K-ziekte had hem serieus in de greep. Er was nog weinig aan te doen, enkele maanden zouden hem nog maar resten...

Vandaag hebben we moeten vernemen dat hij zijn strijd heeft verloren.

Met Jerome verliezen we een trouw lid van onze club die gemist gaat worden. 

Onze gedachten zijn bij zijn vrouw Rita, zijn kinderen, kleinkinderen en al zijn dierbaren.

8-12-2021 17-41-57.png

Over de Free-Bikers...

Onze tenue 2021...

Halfweg de jaren negentig zijn we een keer gaan fietsen met enkele vrienden, en van die ene keer kwam een volgende en na een tijd werd dit een wekelijkse gewoonte!

Na verloop van enkele jaren werd het hoopje fietsers alsmaar groter, en begonnen we ons af te vragen waarom we niet gewoon een club zouden oprichten!

 

Dit idee ontstond ergens in 2000. We staken de koppen eens bij elkaar en er werd van gedachten gewisseld. Op 1 januari 2001 waren de “Free-Bikers” een feit!  Er werd een voorzitter, secretaris, penningmeester en enkele bestuurleden aangesteld en het ‘echte’ werk kon beginnen! De nodige sponsors werden aangetrokken en na een paar jaar hard werken zijn we nu een financieel gezonde en plezante club met als doel het mountainbiken te promoten in Dessel en omstreken!

Bij deze danken we iedereen die hieraan mee geholpen heeft!

 

Het Bestuur 

bestuur@free-bikers.be

tenue2021.png
groepsfoto 2021.jpg