MTB Team

  • De groepsritten liggen tot nader order stil. Voorlopig geen kruiskes te verdienen dus. Maar op Strava zien we dat er -individueel- toch nog wel heel wat kilometers afgemaald worden. De conditie zal dus wel op peil blijven...

  • We wachten alleszins met ongeduld op de hervatting vd toertochten en den après bij De Keeper !

  • Noteer alvast op 19/9/2020 :

    • Freebikers Herfsttoertocht

    • 2e editie Niner Gravelride

Meer details later !

Over de Free-Bikers...

Onze tenue...

Halfweg de jaren negentig zijn we een keer gaan fietsen met enkele vrienden, en van die ene keer kwam een volgende en na een tijd werd dit een wekelijkse gewoonte!

Na verloop van enkele jaren werd het hoopje fietsers alsmaar groter, en begonnen we ons af te vragen waarom we niet gewoon een club zouden oprichten!

 

Dit idee ontstond ergens in 2000. We staken de koppen eens bij elkaar en er werd van gedachten gewisseld. Op 1 januari 2001 waren de “Free-Bikers” een feit!  Er werd een voorzitter, secretaris, penningmeester en enkele bestuurleden aangesteld en het ‘echte’ werk kon beginnen! De nodige sponsors werden aangetrokken en na een paar jaar hard werken zijn we nu een financieel gezonde en plezante club met als doel het mountainbiken te promoten in Dessel en omstreken!

Bij deze danken we iedereen die hieraan mee geholpen heeft!

 

Het Bestuur 

bestuur@free-bikers.be

  • Grey Facebook Icon

© 2017 by WaldHerr created with Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now