MTB Team

Marc, 

De klok stond op 16 februari stil voor ons. 

Niemand kon het geloven...

'Dat kan toch niet waar  zijn ' was het enige dat in ons opkwam toen we het vernamen. Ongeloof...

Een dag later kunnen we  het waarom wel zien al blijft het  ontzettend moeilijk om het te aanvaarden. Het drama dat je afgelopen jaar trof was zwaar om dragen. Toch ging je door en leek je het een plaats te hebben kunnen geven.  

Helaas zijn we door Corona de laatste maanden allemaal in een sociaal isolement geraakt. Contacten buiten je gezin zijn onmogelijk en daar zat je dan... alleen...voor wie... waarom...donkere gedachten namen het finaal over...

Godverdomme Marc, maat, vriend, sfeerbeest, wat gaan we je missen. Het gaat stil zijn voortaan op onze tochten. Geen grappen meer over je ingekorte stuurtje, geen steken heen en weer en geen leutige zondagen meer met veel te veel Sangria (voor jou dan toch).

Marc, het was meer dan tof om je te hebben gekend en in onze club te hebben.  Je mag er op rekenen dat we je nooit zullen vergeten ! 

De Free-Bikers...

Verheyden-Marc-foto_50bbb767a56089d64d32

Over de Free-Bikers...

Onze tenue...

Halfweg de jaren negentig zijn we een keer gaan fietsen met enkele vrienden, en van die ene keer kwam een volgende en na een tijd werd dit een wekelijkse gewoonte!

Na verloop van enkele jaren werd het hoopje fietsers alsmaar groter, en begonnen we ons af te vragen waarom we niet gewoon een club zouden oprichten!

 

Dit idee ontstond ergens in 2000. We staken de koppen eens bij elkaar en er werd van gedachten gewisseld. Op 1 januari 2001 waren de “Free-Bikers” een feit!  Er werd een voorzitter, secretaris, penningmeester en enkele bestuurleden aangesteld en het ‘echte’ werk kon beginnen! De nodige sponsors werden aangetrokken en na een paar jaar hard werken zijn we nu een financieel gezonde en plezante club met als doel het mountainbiken te promoten in Dessel en omstreken!

Bij deze danken we iedereen die hieraan mee geholpen heeft!

 

Het Bestuur 

bestuur@free-bikers.be